Minicamp Nový rybník láká
na pohodlí a zábavu

Milovníci kempování a dobrodružství, máme pro vás skvělou zprávu! V rekreačním areálu Nový rybník je zbrusu nový mini kemp, který vám poskytne perfektní základnu pro vaše dovolené v přírodě. Připravte se na pobyt plný pohody a příležitostí k objevování krás Příbrami i jejího okolí.

V přírodě a zároveň ve městě

Areál Nový rybník má výhodnou lokalitu. Pobývat budete v přírodě a přesto budete mít všechny turistické cíle Příbrami a restaurace v docházkové vzdálenosti. V areálu je možnost se ubytovat ve vlastních stanech, karavanech a nebo v jedné šestilůžkové a dvou čtyřlůžkových chatkách.

Minicamp Nový rybník

Moderní vybavení minicampu

Snažíme se poskytnout vám veškeré pohodlí během vašeho pobytu. Osm prostorných stání pro obytné vozy a karavany je kompletně vybaveno a poskytuje dostatek soukromí. Zajišťujeme elektřinu, pitnou vodu, výlevku pro šedou vodu a moderní sociální zařízení s toaletami a sprchami. Internetové připojení je k dispozici pro ty, kteří potřebují zůstat v kontaktu se světem.  V kempu nechybí ani veřejné pračky a sušička. Chatky mají vlastní sociální zařízení a vybavenou kuchyňku.

Chatky na Novém rybníku

Areál plný zábavy

Kromě samotného kempování areál nabízí také další rekreační vyžití. K dispozici je griliště, kde si můžete ugrilovat nějakou dobrotu a užít si večery u ohně, ale také moderní bistro, kde se najíte bez práce. Děti se vyřádí na několika hřištích a v půjčovně sportovního vybavení je možné si zapůjčit šlapadla nebo paddleboardy. Co všechno můžete v areálu zažít, najdete zde.

Trampolína na Nováku

Služby pro vaše pohodlí

Pro ty, kteří si nechtějí dělat starosti s vařením, máme v areálu bistro SeZaM, kde si můžete vychutnat dobroty připravené našimi šikovnými kuchaři. V nabídce jsou hot dogy, burgery, polévky, saláty a dezerty.

SeZaM bistro

Pokud hledáte ideální místo pro svou dovolenou pod stanem, v chatce, s obytným vozem nebo karavanem, mini kemp v příbramském areálu Nový rybník je tou správnou volbou. Těšíme se na vaši návštěvu!

Další články: