Areál Nový rybník

Koupání v rybníku, odpočinek v jeho okolí, adventure golf, vodní hřiště pro děti, vzduchové trampolíny a místa pro sport. Zábavu a relax uprostřed města najdou všechny generace. Vstup do areálu je zdarma.

Podrobnosti

Nejbližší MHD


Nový rybník

Nejbližší občerstvení


SeZaM bistro přímo v areálu

Kontakty


Vedoucí střediska Nový rybník
Petr Trojan


trojan@pb.cz
+420 601 126 006
www.szm.pb.cz

U vody

"Potápky" si to na Nováku užijí. Kromě koupání můžou vyzkoušet řadu vodních atrakcí - od lodiček, přes paddleboardy, šlapadla až po wake park. Nejmenší se vyřádí na dětském vodním hřišti nebo na pláži s jemným pískem, ze kterého se dají postavit báječné hrady. A pokud je vodní radovánky unaví, síly opět naberou na širokých travnatých plážích.

Areál Nového rybníka

Přes 20 atrakcí

I suchozemci se v areálu nudit nebudou. Během návštěvy otestují několik různých hřišť. Vyzkoušet si můžou odpal golfového míčku při adventure golfu, míčové sporty na volnočasovém hřišti nebo petanque. Milovníci adrenalinu si zaskáčou v parkourovém hřišti nebo na skatech a inline bruslích ve skateparku. Pro bruslaře je v místě inline dráha. Děti potěší hopsání na vzduchových trampolínách, malé domečky v hobití vesničce, Rákosníčkovo hřiště nebo zvířátka z mini ZOO.

Areál Nového rybníka  

Pochoutky ze SeZaM bistra

Zahnat hlad po sportování je možné v SeZaM bistru. V nabídce jsou domácí hot dogy, burgery, polévky, saláty, sladké a slané dezerty. Z příjemného venkovního posezení je výhled na celý areál. V případě nepříznivého počasí lze využít vnitřní prostory.

Letní animační programy a kouzelnická koncepce

Středy patří v areálu dětským diskotékám. Připravené jsou také letní bojovky a další akce v kouzelnickém tématu, které bude provázet návštěvníky areálu po celé léto. Připravená bude například areálová hra, fotokoutky nebo kouzelnické hry na I-hřišti. 

Minikemp vonící novotou

Přímo v areálu je možnost se ubytovat v nově zrekonstruovaném Minicampu. Ten nabízí ubytování ve vlastních stanech, karavanech, a nebo v jedné šestilůžkové a dvou čtyřlůžkových chatkách s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou.

Minicamp