Nadcházející víkend plný zábavy pro děti

Tento víkend se bude konat v Příbrami několik skvělých akcích pro děti. Ať už máte malé dobrodruhy nebo tvořílky, máme pro vás tři tipy na události, které si rozhodně nenechte ujít.

Farmářské trhy s dílničkami pro děti

Váš víkend může začít dopoledne na prvním podzimním farmářském trhu. Těšit se můžete na čerstvé ovoce, zeleninu, domácí pečivo, uzeniny a mnoho dalšího. A co je ještě lepší, trhy budou mít speciální dílničku pro děti, kde si budou moci vytvořit vlastní podzimní dekoraci.

Podzimní tvoření

Archeologické dílny a pohádky v hornickém muzeu

Zajímá vás historie a chtěli byste si vyzkoušet, co obnáší práce archeologa? Pak navštivte archeologické dílny v kulturně vzdělávacím centru v areálu dolu Anna, kde se v archeologa na chvíli proměníte a okusíte radosti i strasti této atraktivní vědy. Akce se koná při příležitosti Mezinárodního dne archeologie v sobotu od 10 do 17 hodin, vstupné činí 30 Kč.

Nebo radši pohádky? Prohlídky tajuplně osvětlené Prokopské štoly doprovázené pohádkami a vyprávěním havířů můžete zažít v sobotu i neděli od 9 do 17 hodin. Vzhledem k omezené kapacitě vláčku je nutná předchozí rezervace na čísle 318 630 149, vstupné činí 60 Kč.

Archeodilny - 2 - 1

Dobrodružství v lanovém světě na Svaté Hoře

Posledním skvělým tipem na rodinný výlet, který bude děti určitě bavit je lanový svět u exercičního domu na Svaté Hoře. Zábavný den pro děti plný lanových překážek nízko i vysoko nad zemí. Nebude chybět ani doprovodný program a prezentace příbramských skautských oddílů. Sportovní oblečení a tenisky s sebou. Doprovod dospělého je nutný. Vstupné činí 80 Kč.

  Lanový park

Po dni plném dobrodružství s dětmi si i rodiče zaslouží trochu zábavy. Co takhle vyrazit na vinný košt a festival chutí? Akce se koná již popáté v sobotu od 11 do 21 hodin na náměstí T. G. Masaryka.

Další články: