Příbramské kulturní léto

Příbramské kulturní léto je v plném proudu. Vybrat si můžete z pestré nabídky přesně to, co osloví právě vás.

Koncerty a divadelní představení, to je nabídka Příbramského kulturního léta, které odstartovalo v červnu.

Příbramské kulturní léto je pásmo akcí, které se konají od června až do září. Těšit se můžete na pestrou nabídku různých žánrů, ať už na rockovou hudbu, dechovku nebo folk. Součástí jsou divadelní představení s programem jak pro děti, tak pro dospělé.

Nečekejte velké hudební festivaly s velkou návštěvností, ale menší akce, které probíhají v atraktivních lokalitách.

Junior klub

Začátek prázdnin můžete zahájit na Prokopské pouti, která se již tradičně koná na Březových Horách. Jedná se o největší a nejslavnější českou hornickou pouť, uvidíte zde různá kulturní vystoupení, ale také kostýmované průvody, dobové scénky nebo staročeský trh.

Jste milovníky divadla? Tak přesně pro vás je přichystáno několik představení v Lesním divadle Skalka v Novém Podlesí u Příbrami. Čekají vás divadelní představení: Obecně prospěšná strašidla, Balada pro banditu, Limonádový Joe, Jak nebe potřebovalo vymést komín, Bedřich Hrozný Nový život, Cavewoman, Caveman, Figaro. V Lesním divadle Skalka se budou konat i hudební vystoupení: Rozálie, Krausberry, Naďa Válová.

Divadlo - Balada pro Banditu

V Lesním divadle můžete s vašimi dětmi navštívit i další dětská představení: Princové jsou na draka, O statečném kováři Mikešovi, Honza málem králem.

Lesní divadlo Skalka

Milovníci Letního kina si pro změnu přijdou na své při vystoupeních Rybiček 48, Bena Cristovaa, Mirai, Ewy Farné a adalších. Užít si mohou i promítání filmů jako je Jeden život, Duna: část druhá, Sladký život, Cesta do fantazie, Já, padouch 4, Kaskadér, Tady Havel, slyšíte mě? 

Letní kino

Program si pro své návštěvníky připravil i Junior klub, navštívit tak můžete 4 krát za prázdniny Goldies disco nebo B-Day Junior klub.

Máte raději něco dobrého k jídlu a pití? Pak je zde pro vás Piknik na Nováku, kde jídla i pití bude dostatek pro všechny.

PKL - 2024 - plakat

Užijte si léto v Příbrami, je z čeho vybírat.

Další články: